Vores Chili marinerede Mørksej er supervelsmagende efter en tur på grillen men kan også sagtens anvendes på både pande eller i ovn.
Smagen er Chilipræget, men dog uden at være for stærk.
Den er meget velegnet til stegning på grill, pande eller tilberedning i ovn – f.eks. sammen med grønsager.
Bemærk, vi håndfileterer vores mørksejfilet fri for ben, men denne variant er med skindsiden på da det gør det nemmere at grille/stege uden fisken falder fra hinanden.
Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 3 dage fra pakkedato/afsendelsesdato.
Kan også fryses ved modtagelsen og holde sig 3 måneder ved min. -18 gr. C.
Ingrediensliste : Vegetabilsk fedtstof (Raps,palm), Havsalt (12%), Chili (4%), Dextrose, Paprika, Krydderier & Urter, Persille, Krydderiekstrakt, Sukker,Merian.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.