Her er et stykke grydeklart kogetorsk (ja, vi siger “at koge torsk”, men vi mener “simre”, for som med al anden fisk, så må det aldrig bulderkoge, og det er vigtigt, at den ikke får for lang tid, for al fisk smager allerbedst, når det bare lige er blevet hvidt at se på i kødet, og det kan skille fra benene).
Bemærk al torsk fra Fiskehuset er her fra Vesterhavet, da det absolut er den bedste kvalitet torsk, der fås. Vi skærer selv stykket ud af en hel torsk, ligesom vi renser den i bugen og skærer finnerne af, så den er helt klar til tilberedning.
Alt efter størrelsen på torsken, så får du, ved de mindre mængder, et stykke af torsken, og der kan være hale på stykket også, og du kan ikke ønske et specialstykke.
Se vores opskrift på at fremstille hel torsk her. Husk også at tilkøbe vores rigtige fiskesennep hertil.
Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 3 dage fra pakkedato/afsendelsesdato.
Kan også fryses ved modtagelsen og holde sig 3 måneder ved min. -18 gr. C.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.