Rødspættefilet bliver man aldrig træt af, og det er ofte både børns og voksnes favorit.
Vores er i en helt speciel god kvalitet og størrelse, og naturligvis håndfileteret her i Fiskehuset.
Helt klassisk, så steges den bare på panden – meget gerne i smør. Men, den kan, som al anden fisk, anvendes som man ønsker.
Leveres som dobbeltfilet (=½ rødpætte – uden ben – pr. filet, og du kan så skære hver filet over én gang mere, hvis du gerne vil have dobbelt så mange fileter ud af den). Den er afskindet på den mørke side, og det hvide skind, fra den anden side, bliver lækkert sprødt under stegning. Men, syntes du ikke om skindet, kan den også bestilles helt uden skind. Se relateret vare.
Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 3 dage fra pakkedato/afsendelsesdato.
Kan også fryses ved modtagelsen og holde sig 3 måneder ved min. -18 gr. C.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.