Kulmule, Varmrøget Neutral

63,00 kr.

Ikke på lager

Vore varmrøgede kulmulestykker er et godt alternativ til både røget makrel og makrelfileter, og ikke mindst til den såkaldte smørfisk/smørmakrel (den fisk hedder rettelig Escoalar eller oil fish, og den kan du læse meget mere om her: http://www.fiskehuset.dk/roeget-fisk-fra-eget-roegeri). Kort skal her siges, at den et friskt, dansk, og meget mere velsmagende alternativ til en råvare, der importeres, som frossen råvare, fra den anden side af jordkloden.

Vi opkøber selv den friskfangede kulmule på Hanstholm Fiskeauktion, ligesom vi naturligvis også selv håndskærer den til pæne fileter, som vi igen skærer i stykker på ca. 200 g. Derefter røger vi dem, som vi i øvrigt røger vores makrelfilter.

De røgede kulmulestykkerne er for det meste helt benfri, men mærk lige efter med fingrene for en sikkerhedsskyld, og de er rigtig gode både til brød og i salater m.v.

Bonusinfo: Kulmulen kaldes sydpå ved Middelhavslandene for “Havets gud”, og vi er enige. Det er en gudespise.

Bemærk, at da vi røger alle varianter i samme røgeovn, kan alle varianter indeholde følgende allergener: sennep og selleri

Ingredienser. Kulmule, salt, røg

Betalings muligheder stor

Relaterede produkter

Røget fisk
65,00 kr. - 1.020,00 kr.
Se mere