Surimi er en form for imiteret skaldyr lavet af fisk, ofte brugt som en erstatning for krabbe eller rejer.
For at spise surimi kan du simpelthen tage en stang eller skive og spise den direkte, eller du kan bruge den i forskellige retter.
Surimi er populær i sushi, salater, wraps og sandwiches, hvor den tilfører en mild skaldyrssmag. Den kan også anvendes i pastaretter, supper eller som fyld i tærter og croissanter.
Ingredienser:
Surimi (hvid fisk, stabilisator: E450, E451, E452, hvedestivelse, mod. tapioca stivelse, sukker, salt, palmeolie,
krabbeekstrakt (krebsdyr, soja), krabbearoma (krebsdyr), smagsforstærker: E635, E631, æggehvide, farve:
E160C, E170), salt, surhedsregulerende middel: E330, konserveringsstoffer: E211, stabilisator: E466, sødestof:
E954
Restholdbarheden fra du modtager dem er minimum 2 uger ved maks. 5. gr. C.
Holdbarhed efter åbning er 5 dage i ved maks. 5. gr. C.

