Røgede rejer er en delikatesse, som vi sælger en del af i vores egen butik, og om sommeren, når vi har fiske- og skaldyrsbuffet her på stedet, så er de også utroligt populære sammen med vores aioli.
Rejerne er søkogte grønlanske skalrejer, som vi røger her i huset på helt autentisk vis over renset bøgesmuld.
Aiolien laver vi naturligvis også selv af en god mayonnaise og helt friskhakket hvidløg mv.
Vi har givet det hele 5 dages holdbarhed fra vores afsendelsesdato, og rejerne kan, som vores røgede fisk, fryses i ca. 3 måneder, hvis de pakkes i en frostpose inden. Aiolien kan dog ikke fryses.
Serveres med et godt stykke brød, og evt. en form for en grøn salat. Portionen passer perfekt til en lille nem og lækker forret til 2 personer. Den kan også bruges som en snack, eller som en del af en fisketallerken med f.eks. røgede muslinger og andet røget fisk.
Hvis du er i tvivl om, hvordan du piller en reje, så se her, hvordan Per piller en kogt reje (samme fremgangsmåde, som de røgede) lige her på vores YouTube-kanal.
Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 5 dage fra vores pakkedato/afsendelsesdato.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.