Disse FROSNE krabbeklør stammer fra mellemstore/store taskekrabber, som er friskfangede her langs kysten ved Hanstholm/Vestkysten.
Bemærk da det er en køleforsendelse, kan du risikere, de tør op/tør delvis op under forsendelsen. Men, er de stadig frosne ved modtagelsen, kan du fryse videre på dem i ca. 3 måneder (ved minus 18 gr. C eller koldere).
Har du bestilt de ukogte lader du dem bare tø op i køleskabet, og koger dem i løbet af ca. 1 døgn, hvorefter de kan holde sig i køleskabet ved max. 5 gr. C i 2 dage, som kogte.
Opskrift på kogelage til du ukogte: Lav en kogelage med 1 spsk. salt, 1 tsk. sukker og en håndfuld frisk dild/dildkroner pr. liter (beregn mindst 2 liter pr. kg kløer). Kom de optøede krabbekløer i den kogende lage og bring op på kogepunktet igen. Herefter simrer de i 15-20 minutter. Afkøl dem i lagen, og lad dem gerne dryppe lidt af, inden du knuser skallen med en hammer, en nøddeknækker eller bare bank på dem med bagsiden af en spiseske. Bemærk, at hvis krabbekløerne ikke er helt optøede inden kogning, så forlænger det kogetiden. Det bedste er, at de er helt optøede inden kogning.
Krabbeklør er en herlig spise (også selv om, de har været frosne), og det er både nemt og super hyggeligt at sidde ved bordet og pille kødet ud og spise det (en hummergaffel gør det dog noget nemmere)
Serveres helt klassisk med ristet brød, citron og mayonnaise, der evt. er smagt til med esdragoneddike.
Der findes i øvrigt masser af spændende opskrifter på nettet.
P.S! Vi udbyder ind i mellem ferske krabbekløer også. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail på forsiden (i højre menu), vil vi sende en mail ud, når det – og andet spændende – udbydes.
Vi afsender dette produkt på frost herfra. Da det sendes som kølevare, kan det være optøet, når det kommer frem. Er det ikke optøet, kan du fryse det videre i 2-3 måneder. Er det optøet, kan det holde sig på køl (ved max. 5 gr. C.) 3 dage fra vores pakkedato/afsendelsesdato.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.