Torsk med bacon-løgkompot

torsk_med_bacon_logkompot.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Bacon-løgkompot:
Rist bacon sprødt i en sautérpande ved god varme i ca. 5 minutter. Skær rødløgene i både. Når bacon er færdig, tilsættes rødløg og tørret timian. Lad rødløgene stege et minut. Kom æblemost i gryden, og lad kompotten koge ind ca. 8 minutter, indtil fisken er færdigstegt og pastaen er kogt.

Pasta:
Kog pastaen, som anvist på pakningen. Begynd stegningen af fisken, mens vandet til pastaen kommer i kog.

Torskefilet:
Skær torskefileten i 4 stykker. Steg fisken i gyldent smør tilsat olie, 3-4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Servér pastaen til en varme fisk og løgkompot. Pynt med brøndkarse.

Ingredienser

Fisk:

  • 600 g torskefilet
  • 10 g smør
  • 1 spsk. olie
  • 1,5 tsk. groft salt
  • peber

Bacon-løgkompot:

  • 100 g bacon i tern
  • 3 store rødløg (ca. 300 g)
  • 1/2 tsk. tørret timian
  • 2,5 dl æblejuice eller æblemost

Pasta:

  • 500 g frisk pasta

Pynt:

  • Brøndkarse

Tip til opskriften

I stedet for torskefilet kan bruges filet af mørksej, lyssej, kuller, kulmule og lange.

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad