Kullerfilet eller hvillingfilet i baconsvøb med bønnesalat

Opskrift-kullerfilet-med-boennesalat-DST05940_w.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Vend kuller- eller hvillingfileterne i hvedemel og dernæst i de sammenpiskede æg og til sidst i raspen. Steg dem i brusende smør på panden, indtil paneringen er sprød og gylden. Tag dem af panden og svøb dem i baconskiverne og steg dem videre indtil baconen er sprød. Varm tomatskiverne på panden ganske kort. Servér på varme tallerkener med f.eks. en bønnesalat (du kan f.eks. også bruge kogte grønne asparges):

Salat af grønne bønner:
Bønnerne nippes og koges møres (5-10 min) i saltet vand. Hæld vandet fra. Bland knust hvidløg og citronsaft i olivenolien, og smag til med en smule salt og peber. Vend bønnerne godt rundt i marinaden.
Serveres med f.eks. kartofler og en citronsauce, når det er til hovedret.

Ingredienser

  • Ca. 800 g kullerfilet eller hvillingfilet
  • Hvedemel til panering
  • 2 sammenpiskede æg
  • Rasp gerne speltrasp til panering
  • Smør t/stegning
  • 16 skiver bacon (helst tørsaltet)
  • 4 tomater i tynde skiver

Salat af grønne bønner:

  • ½ kg grønne bønner
  • 1 fed hvidløg
  • 0,5 dl olivenolie
  • 5 tsk. citronsaft.
  • en smule salt og peber

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad