Bacon-løgkompot:
Rist bacon sprødt i en sautérpande ved god varme i ca. 5 minutter. Skær rødløgene i både. Når bacon er færdig, tilsættes rødløg og tørret timian. Lad rødløgene stege et minut. Kom æblemost i gryden, og lad kompotten koge ind ca. 8 minutter, indtil fisken er færdigstegt og pastaen er kogt.
Pasta:
Kog pastaen, som anvist på pakningen. Begynd stegningen af fisken, mens vandet til pastaen kommer i kog.
Torskefilet:
Skær torskefileten i 4 stykker. Steg fisken i gyldent smør tilsat olie, 3-4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Servér pastaen til en varme fisk og løgkompot. Pynt med brøndkarse.
Fisk:
Bacon-løgkompot:
Pasta:
Pynt:
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.