Ovnbagte kartofler med bl.a. løg og selleri m.v.

De ovnbagte kartofler m.v. passer rigtig godt til mange fiskeretter, især til stegt, bagt og grillet fisk.
Kartofler-ovnbagte-2018-02-13-18.54.19_002.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Kartofler og grønsager m.v. kommes i et ildfast fast og dryppes med en god olie samt salt, peber og timian. Derefter bages det i ovnen, til kartofler og grønsager er møre.

Ingredienser

  • 900 g bagekartofler skåret i både
  • 2 rødløg skåret i både
  • 2 æbler skåret i både
  • 400 g selleri skåret i bjælker
  • En god olie
  • frisk timian (tørret kan erstatte)
  • Salt og peber

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad