Fyldte pandekager

Pandekager-med-oerredfyld.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Smør pandekagerne med friskost. Riv agurken groft og pres væden fra den. Læg fintsnittet icebergsalat og revet agurk på de smurte pandekager. Krydr med salt og peber. Del røget ørredfilet på langs i 2 stykker. Læg 1 stykke på hver pandekage og rul dem sammen. Indpakning: Madpapir.

Tilbehør:
Smag flåede, hakkede tomater til med salt, peber, basilikum og timian. Rør kogt, kold pasta i, og kom det i et plastbæger med låg.

Bemærk! Ørred kaldes også for forel/Regnbueørred.

Ingredienser

  • 4 kolde pandekager
  • 100 g friskost 15% med løg og krydderurter
  • 1/2 agurk
  • icebergsalat
  • salt og peber
  • 2 stk. røget ørredfilet

Tilbehør:

  • 1/2 ds. flåede, hakkede tomater
  • salt og peber
  • 1 tsk. tørret basilikum
  • 1 tsk. tørret timian
  • 200 g kogt, kold pasta

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad