FISKEHUSET'S stegte, marinerede tunbøffer

Lækker ret med tunbøf/tunsteak, som smager godt med hvidløgsbrød og fyldte tomater. Serveres endvidere med kogte ris.
Tunboef-stegt-og-marineret-DSC02266_w.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Tunbøfferne steges i lidt olie (ca. 2-3 minutter på hver side alt efter tykkelse, de må endelig ikke steges for meget, og det gør ikke noget, at de stadig er lidt lyserøde indeni).

De anbringes på et fad og overhældes med marinaden, som med fordel kan laves i foodprocessor.

Efter 10 min. trækketid er de parate til servering.

Ingredienser

Marinade:

  • Ca. 1 dl. olivenolie
  • 2 fed presset hvidløg
  • Salt og peber
  • 1 dl sorte oliven (gerne soltørrede)
  • 1 spsk. kapers
  • 1 lille gul eller rød peber, hakket
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • Ca. 3/4 dl tomatsaft/tomatfyld

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad