Blinis pandekager, hurtige

Blinis pandekager serveres til stenbiderrogn. Opskriften på at smage en stenbiderrogn til, finder du lige her Se også blinis pandekager, ægte Billedet viser en blinis med stenbiderrogn
Blinis-med-stenbiderrognIMG_1042_w.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Smelt smørret i en gryde. Kom mælk og A38 i, og hæld det op i en skål. Sigt mel og bagepulver i. Kom æg og revet citronskal i, og pisk godt for at undgå klumper. Bag 12-16 små blinis (ca. 6-8 cm i diameter) 4 af gangen på en slip-let pande.

Ingredienser

  • 20 g smør
  • 1 dl letmælk
  • 1 dl A 38
  • 125 g hvedemel
  • ½ tsk. bagepulver
  • 2 æg
  • reven skal af 1/4 citron

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad