Fiskehusets egne fiskeopskrifter
De bedste af Fiskehusets egne fiskeopskrifter + alle de gode fra TV med Minna og Gunnar
"Fikse" frikadeller
- 20 minutter
Torsk med sennepssovs
- 30 minutter
FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe
FISKEHUSET's blækspruttefad
FISKEHUSET's kongetournedos m/tomatsauce
FISKEHUSET's opskrift på stenbiderrogn
Blinis pandekager, ægte
Blinis pandekager, hurtige
FISKEHUSET'S stegte, marinerede tunbøffer
Hvidløgsbrød
Fyldte tomater
- 30 min.
FISKEHUSET's salatdressing
Fiskekokkens helleflynder- eller pighvarlomme
Kullerfilet eller hvillingfilet i baconsvøb med bønnesalat
Mørksej i fad med druer og valnødder
- 30 min.
Rødfisk med stuvede og stegte porrer
Sildehajsbøf med krydret pebersauce
Stegt mørksej med lun pastasalat
- 15 minutter
Torsk med bacon-løgkompot
- 15 minutter
Fyldig suppe med ising
- 20 minutter
Persilleskrubber med blandet salat
- 30 minutter
Spætte med tomatkompot
- 15 minutter
Lune rejer
- 10-15 minutter
Frisk, ristet torskerogn med kartoffelbåde og gulerodssalat
- 45 minutter
Rødspætteruller med gylden rissalat
- 20-25 minutter
Røget makrel med kartoffelsalat og tomatbåde
- 15-20 minutter
Rød fiskesuppe
- 15 minutter
Fiskepaté med pastasalat
- 45-50 minutter
Grillede sildefileter med kartoffel-bønnesalat
- 20 minutter
Grillet ørredfilet med nye grøntsager
- 25-30 minutter
Fiskeburger med grønt
- 20-25 minutter
Grillet laksefilet med rabarbersauce
- 25-30 minutter
Fyldte torskepakker
- 25-30 minutter
Rødspættepakke med caviarsauce
- 25-30 minutter
Feriesild med nye kartofler
- 15 minutter
Fiskedeller med råkost
- 35-40 minutter
"Fish & Chips"
- 30-35 minutter
Taverna Bacchus' fyldte blæksprutter
Minipizzaer
- 20-25 minutter
Fiskelasagne
- ca. 45 minutter
Gunnars skønne sild
Minnas madder
Skolemad
Glade mini-madder
Middag i madpakken
Indimellem-madder
Emils madder
Ristaffel
- 20-25 minutter
Teenage madder
Alt godt fra havet
- 25 minutter
Torskerognssalat
Makrelsalat
Fyldte pandekager
Tunsalat med pasta
Sildesalat
Karrysandwich
Torsk i fad
- 40 minutter
Fiskefrikadeller med sesam
- 40 minutter
Fiskefilet med spinatsauce
- 30 minutter
Helleflynderfilet med hummer-/ostesauce
- ca. 30 min. i ovn
Torsk med tomatpesto
- 25 minutter
Stegt laks med skaldyrssauce
- 30 minutter
Dampet havkat med citrontop
- 40 minutter
Småretter
- 15 minutter
Fisketerrine
- 30 minutter
Sildetallerken
- 15 minutter
Paella i luksus version
Tomatsalat
Fiskehusets ovnret med saltfisk (bakalau/bacalao)
- 1 time i ovnen
Fiskehusets lyssej med grønsager og med låg af grønt kartoffelmos
- 50 min.
Fiskehusets bakskuld med peberfrugt-røræg serveret med rugbrød
Fiskehusets muslinger i egen kraft
- under 10 min.
Fiskehusets spicy grillet blæksprutte
- 5 min.
Grønkålssalat med tranebær og valnødder
- Trækketid ½ time kan anbefales, men er ikke nødvendig
Ovnbagte kartofler med bl.a. løg og selleri m.v.
- ca. 45 min. i en 160 gr. varm varmluftsovn
Torskerogn - bukser - Fiskehusets kogetips
- 25-45 min.
Økologisk ørredfilet med krydret sprød krumme
- ca. 15 min. ved 180 gr. varmluft og ca. 5 min. under grill
Koldrøget økologisk ørredfilet med båndnudler
- 25 min.
Thy-Pølsen-Fiskegriller med grov kartoffel/grøntsagsmos og grøn salat
- 25 min.
Fiskehusets kogte torsk med sennepssauce
Blæksprutte med savoykål i wok/pande
- 15 min.