FISKEHUSET's salatdressing

Vores egen salatdressing til grøn/blandet salat.
dressing_3_w.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Fremgår af ingredienslisten.

Ingredienser

Derefter kan den smages til med mange forskellige ting, f.eks.:

  • 2 dl. græsk yoghurt 10%
  • ca. 1-2 spsk. god vineddike (smag dig frem, du kan bruge både rødvins- og hvidvinseddike, den røde farver lidt, ligesom eddiken gør dressingen tyndere).
  • ca. ½ dl. god olie (eller efter, hvor fed, den må være, men husk gode olier er livsnødvendige)
  • 1 fed presset hvidløg (også efter smag)
  • 1 tsk. honning, eller lidt rørsukker
  • HP Sauce
  • Wasabi pasta (den fra sushien)
  • Sennep
  • karry og andre krydderier efter smag
  • eller friske krydderurter.

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad