Start med at sætte 3/4 liter vand til suppen over at koge.
Suppe:
Skær gulerødder og porre i tynde skiver. Hak løget groft, og pres hvidløget gennem en hvidløgspresser. Svits grøntsagerne i olie i en tykbundet med hvidløg og timian ca. 2 minutter. Tilsæt de hakkede, flåede tomager, det kogende vand og fiskebouillonterningen. Lad det koge i 5 minutter. Skær fisken i 3 cm brede strimler, mens suppen koger.
Stil fiskestykkerne og suppen i køleskabet og “vente”.
Når suppen skal spises:
Bring suppen i kog. Tilsæt fisk, bring igen suppen til kogepunktet, og tilsæt rejerne. Tag straks gryden af varmen, og smag til med salt og lidt cayennepeber.
Servér groft brød til suppen.
Fisk:
Suppe:
Tilbehør:
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.