Minipizzaer

Denne opskrift er børnevenlig. “►” indikerer de steder, børnene kan hjælpe.
minipizzaer.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Pizzabund:
Tilbered dejen som vist på pakningen. Del den i 8 stk., form dem til boller, sæt dem på en bageplade, og tryk dem flade (12 cm i diameter).

Fisk:
Kom tunfisk og rejer i en sigte, og lad væden dryppe fra.

Pizzafyld og pynt:
Fordel de flåede tomater på pizzaerne. Drys oregano og salt på. Kom halvdelen af osten over. Foredel rejer og smuldret tunfisk herpå. Pynt hver pizza til et hoved med peberfrugt, ananas, halve skiver squash, oliven og halve tomater. Drys resten af osten på. Bag pizzaerne nederst i en 250°C varm ovn 15-20 minutter.

Grøntsagsspid:
Fordel tomater, champignons og gulerødder på 8 træspid.

Ingredienser

Fisk:

Pizzabund:

  • 1 pose færdig pizzadej (500 g)

Fyld:

  • 1 dåse flåede, hakkede tomater
  • 1-2 tsk. oregano
  • 1 tsk. salt

Pynt:

  • 200 g revet ost
  • 1 rød peberfrugt
  • 200 g ananas i tern
  • 1 squash
  • 16 sorte oliven uden sten
  • 8 cherrytomater

Grøntsagsspid:

  • 16 cherrytomater
  • 16 champignons
  • 3 gulerødder i skriver
  • 8 træspid

Tip til opskriften

Lav evt. en stor pizza i en bradepande i stedet for 8 pizzaer. I stedet for rejer og tun kan bruges muslinger, krabber, (jomfru-)hummerhaler, laks og benfri sild.

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad