Sildesalat

Sildesalat-med-kartofler.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Skær sildene i 1/2 cm brede strimler. Fjern kernehuset fra æblet, og skær det i små stykker. Rør sild og æblestykker med fraiche, revet peberrod og finthakket dild. Smag til med salt og peber. Kom først salat så sildesalat på groft rugbrød. Indpakning: Madpapir.

Ingredienser

  • 200 g marinerede sild
  • 1 rødt æble
  • 2 spsk. Cheasy- eller Kløver Fraiche 9%
  • 2 tsk. revet peberrod
  • 1 spsk. finthakket dild
  • salt og peber
  • 4 skiver groft rugbrød
  • 4 salatblade

Tilbehør:

  • 200 g bladselleristængler

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad