Helleflynderfilet med hummer-/ostesauce

Nem og lækker ret, som er meget velegnet som gæstemad, da retten til sidst står og passer sig selv i ovnen, så man har fred og ro til sammen med gæsterne at nyde en forret.
DSC00105_w.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

  • Placer fisken i et ovnfast fad og drys den med salt og peber.
  • Pensl med æg, drys rasp og fordel de soltørrede tomater over retten.
  • Hæld fløden ved og fordel hummerpastaen i klatter henover.
  • Drys til slut osten over.
  • Sat fadet i en 180 gr varm ovn (varmluftsovn) i ca. 30 min. til fisken er fast og hvid, og overfladen er pæn gylden. Dæk evt. med staniol, hvis overfladen bliver for hurtig gylden.

Ingredienser

Server med kogte ris og grøntsager f.eks. brocolli, gulerødder eller rosenkål, eller hvad det lige er sæson for.

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad