THY-Sild, marinerede hvide sild, UDEN TILSAT SUKKER

84,00 kr.

Ikke på lager

Denne THY-Sild er sødet uden sukker. I stedet for anvender vi Aspartam, Acesulfam og Sucralose. Selve silden er af samme gode kvalitet, og håndfremstillet ligesom de almindelige THY-Sild.

Det hele startede for nogle år siden, hvor en god kunde, som har diabetes, og som var ked at kvaliteten på fabrikssild, spurgte Per, om han ikke kunne lave nogle gode “sukkerfri” sild. Det sagde Per straks ja til, men det tog faktisk 4 år – og en masse udsmid – inden opskriften var, som han ønskede det, men det er også med det resultat, at de nu smager lige så godt som de almindelige. Så hvis én i familien spiser uden sukker, så fortæller de os, at resten også bare spiser dem, uden at lide afsavn af den grund.

I dag sælger vi endnu flere af dem, da de også passer ind i de livsstilsændringer/slankekure, hvor sukker er uønsket.

Vi har bevidst valgt kun at bruge sødemidler, som smager godt, og som Diabetesforeningen samtidig kan anbefale, nemlig nogle, der ikke giver stigning i blodsukkeret. Diabetesforeningen har omtalt vores sukkerfri THY-Sild og vores THY-Pølser i juni nummeret fra 2006 under “nye produkter”, (Citat fra Bladet: “Foreningens diætister har udvalgt en række nye fedt- og/eller sukkerfattige produkter, der alle er velegnede i diabeteskosten“).

 

Ingredienser: Sildefileter af store sild fra Nordnorge, løg og enebær. Lage: Vand, eddike, salt, krydderier, sødemidler: Aspartam E-951, Acesulfam K E-950 og Sucralose E-955 samt konservering E 211. (Allergener er fremhævet med fed tekst )

Saltindhold: 4%.

Betalings muligheder stor

Relaterede produkter

Thy-Sild
49,00 kr. - 149,00 kr.
Se mere