Ørredfilet i stk., varmrøget, ØKOLOGISK

71,00 kr.1.682,00 kr.

Disse er et reelt alternativ til varmrøget laks – for det er varmrøgede filetstykker af velsmagende store økologiske ørreder fra havdambrug Karrebæksminde ved Sjælland.

Disse økologiske ørreder har en god sammensætning af sunde fedtsyrer, og når de så – syntes vi, og mange andre – smager bedre end laks, og også koster ca. det samme, som traditionel opdrætslaks, så er der vel ikke så meget at tænke over :-). Og så er de meget billigere end økologisk laks, som jo kommer fra udlandet. De her er danske :-). Som økologiske varierer de naturligt lidt i farven fra lyserød til lakserød, men de smager fuldstændig ens, uanset farve.

Vi salter og røger filetstykkerne over renset bøgesmuld i præcis den tid, der er nødvendig, for at give dem den perfekte smag og konsistens. Varianten med spicy krydderier er yderligere drysset med økologisk løg, peberfrugt, persille, hvidløg og chili. Bemærk, at selvom vi skriver stykkerne er benfri, kan alt fisk med ben, undtagelsesvist indeholde nerveben, men mærk efter med fingrene og pluk dem bare ud, hvis du altså finder et 🙂

Betalings muligheder stor

Relaterede produkter

Ingen produkter fundet