Der er ikke mange steder, man røger mørksejen. Men, det gør vi. Simpelthen fordi, den har så lækker en struktur og smager så dejlig.
Vi opkøber selv den friskfangede mørksej på Hanstholm Fiskeauktion, ligesom vi naturligvis også selv håndskærer den til pæne fileter, som vi igen skærer i stykker på ca. 200 g. Derefter røger vi dem, som vi i øvrigt røger vores makrelfilter.
De røgede mørksejstykker er for det meste helt benfri, men mærk lige efter med fingrene for en sikkerhedsskyld, og de er rigtig gode både til brød og i salater m.v.
Bemærk, at da vi røger alle varianter i samme røgeovn, kan alle varianter indeholde følgende allergener: sennep og selleri
Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 14 dage i ubrudt emballage, efter åbning ca. 5 dage. Kan også fryses ved modtagelsen og holde sig i 3 måneder ved min. -18 gr. C.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.