Hornfisk, hele rensede og uden hovede, læs tekst

98,00 kr.980,00 kr.

Hornfisken her er fanget af mindre kuttere lige udenfor Hanstholm, og udbydes kun til afgang, den 21. til den 23. april 2020 (=modtagelse onsd. 22/4, torsd. 23/4 og fred. 24/4)

Hornfisken, vi udbyder her, er renset og uden hovede, da de ellers er for lange til vores kasser, men vil du gerne have med hovede, så bare skriv det under bemærkninger, og vi skal gøre, hvad vi kan for at få dem bukket i kassen 🙂

Egentlig er det ikke rigtig sæson for hornfisk lige nu. Dvs. der fanges rigtig mange lige nu. Men, sæson er altså ikke det samme, som den årstid, hvor den er bedst på. For det er den først efter sommeren engang, hvor den har haft lejlighed til at spise sig ekstra fed og helt perfekt.

Men, vi har fundet nogle her, der bestemt er meget fine, og da alle jo næsten skriger på hornfisk lige nu, så kommer de her.

Hornfisk sælges ofte med begrundelsen, at det er en meget sund fisk, og det er den da bestemt også, men det er mange andre fisk altså også. Så vi vil hellere sige, at den på en måde er for kendere/feinsmeckere, for er man lidt skeptisk over for særprægede fisk, så kan vi anbefale mange andre fisk, der er noget nemmere at gå til. Og vi syntes jo stadig, at man skal spise fisk, fordi fisk smager godt, og det gør hornfisk da bestemt også, men mange vil nok sige, at den ikke er speciel nem at gå til.

For hornfisken har mange ben, også når den er skåret i filet, for så sidder nogle af de små nerveben der stadig. Man kan lidt sammenligne den med en sild, hvad ben angår, men hos hornfisken er benene flot grønne, så de trods alt er nemme at se :-), og de mindste af dem, spiser man også bare.

Som sagt siges det at være hornfiskesæson lige nu, så nettet bugner af opskrifter, men den er altid god på grillen – bare fyldt med krydderurter. Det er altså en rigtig dejlig forårsspise, men vi vil stadig forsøge at få nogle igen til efteråret, når den er rigtig fed, men på det tidspunkt er den helt ude af mediernes – og de fleste fiskehandleres bevågenhed.

Betalings muligheder stor

Relaterede produkter

Fersk fisk
59,00 kr. - 868,00 kr.
Se mere
Fersk fisk
49,00 kr. - 882,00 kr.
Se mere