Restaurant

Vores fiskerestaurant med casual stil

Vi har altid – året rundt – åben i restauranten til frokost lige fra mandag til lørdag sammen med butikken.

Aftenåbningstiderne svinger lidt efter behov og årstid, men du kan altid se de aktuelle tider under åbningstider nederst.

Uanset hvornår du kommer, kan du få lækre retter med fisk (og også nogle få med kød) hvor råvarerne er af højeste kvalitet, og tilberedningen er professionelt udført, så den gode smag bliver endnu bedre. Vi fokuserer også i restauranten på friske, gode råvarer og bæredygtighed.

Spis til frokost her

Nyd den formidable udsigt over havn og fjord fra vores nye fiskerestaurant! Nyd også vore lækre hjemmelavede frokostretter, sammen med en fristende kold økologisk fadøl fra Thisted Bryghus. Hovedvægten ligger på lækre fiskeretter.

Lige udenfor restauranten er der et et lækkert flisebelagt terasseområde, og selve restauranten er forsynet med store foldedørspartier, som vi kan åbne op i godt vejr, og møblerne må gerne bruges både ude og inde, så du bestemmer selv, hvor du gerne vil sidde til frokost.

Se billeder her

Afslappet aftenspisning

I vores aftenrestaurant med den flotte udsigt er stilen casual, dvs. afslappet. Så der er ikke dug på bordene og ingen dresscode, men alligevel lægger vi vægt på en god service, og ikke mindst, at maden bare er tip top i orden – lavet af vores dygtige kokke af friske og gode råvarer. Så her er friturestegt mad virkelig undtagelsen i stedet for reglen, for vi steger i øko-smør og bager i ovn, for den allerbedste smagsoplevelse

Vi har også et spændende vinkort med både hvid- og rødvine og flere slags fad-øl fra Thisted Bryghus samt en masse andre fristende drikkevarer, og der er også mulighed for at bestille forskellige kaffe og te. Der er endvidere skiftende kunstudstillinger i restauranten.

I sommer halvåret er vores Fiske & Skaldyrsbuffet aften åben, de aktuelle dage samt tidpunkter vil fremgå
af hjemmesiden og på facebook. Vi anbefaler at bordbestilling foretages forud på 97920986 i vores
åbningstid, da buffeten er ekstrem populær og tit udsolgt, så det er en god ide´ at være ude i god tid