Tunsalat med pasta

Pastasalat-med-tun.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Kog pastaskallerne som anvist på pakken. Hæld væden fra tunen. Rør tun, majs, løg, friskost, A 38, kapers og sennep sammen, og smag til med salt og peber. Sigt vandet fra pastaskallerne, og skyl dem i koldt vand. Vend skallerne i tunblandingen når de er afkølede, og kom tunsalaten i et plastbæger med låg. Husk groft brød.

Ingredienser

  • 150 g tørrede pastaskaller
  • 2 ds. tun i vand (eller stegt/dampet frisk tun)
  • 100 g majskorn
  • 2 tsk. revet løg
  • 100 g friskost naturel 6 %
  • 1 dl A 38 0,1 %
  • 3 tsk. kapers
  • 1 tsk. dijonsennep
  • salt og peber

Tilbehør:

  • 4 gulerødder
  • 200 g groft brød

Tip til opskriften

I stedet for tun i vand kan bruges tun i olie, laks eller krabber som konserves.

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad