Tomatsalat

Enkel og god tomatsalat, som egner sig til både fisk og kød.
Tomatsalat-DSC01896_edited_w.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Skær tomater i kvarte, løg i tern/små stykker og hak hvidløgsfed fint og kom det i en flad skål. Drys med oregano, salt og friskkværnet peber.

Rør marinaden sammen, og fordel den jævnt over salaten.

Den kan serveres straks, men bliver ikke dårligere af at trække lidt ;-)

Pynt gerne med purløg eller andre friske krydderurter.

Ingredienser

  • 400 g blomme- eller cherrytomater
  • ½ alm. løg eller 1-2 skalotteløg
  • Oregano, gerne frisk
  • 1-2 fed hvidløg
  • Salt og peber

Marinade af:

  • 3 spks. god olie
  • 1 spks. hvidvinseddike/balsamico

Evt. purløg eller andre friske krydderurter til pynt.

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad