Mad ud af huset

Alt fra vores frokost-menukort laver vi også som take-away

Herudover kan du købe tapasbakker (tapas4two = en tapasbakke til 2) i butikken, ligesom vi dagligt laver færdigretter i en bakke – dvs. det er en hel hovedret med alt tilbehør til kun 68,- pr. bakke. Og den er klar til at varme i ovn/mikro.

Som med det, vi sælger i butikken, går vi ikke på kompromis med vore kvalitetsidealer, så f.eks. er et stjerneskud – hos os – bl.a. med friske pandestegte (og øko-smørstegte) rødspættefileter. Vi laver selv alle specialiteterne og dressingerne, og det tilbehør, vi køber, er af højeste kvalitet og så ofte, det er muligt, også af økologisk oprindelse. Derfor får vi også meget ros for maden.

De fleste af disse retter, kan vi lave som take-away mad

Ring gerne og forhør, og meget gerne bestilling i god tid. I det omfang, vores kokke kan nå det om aftenen, når restauranten er åben, så kan der også bestilles til afhentning der. Har du ikke fået bestilt i god tid, er du altid velkommen til at forhøre, for kan vi klare det, så gør vi det

Tapas4two

Meget af ofte har vi også et specialtilbud med fiske-tapas-bakker til 2 personer (tapas4two) i butikken. Kan også bestilles, men så gerne i god tid :-). Vil du gerne have tapas på fade til mange, så kan det også betilles.

Se billeder her