Fiskebutik/Engros

Fisk engros

Vi har også stor erfaring i at sælge fisk en gros, ja faktisk startede vi som en gros-røgeri.

Så er du en anden butik, der gerne vil sælge nogle af vores produkter, eller er du en restaurant, en institution eller på anden måde et storkøkken, hvor du også arbejder med kvalitet (og måske også økologi), så vil vi meget gerne være din sparringspartner.

Så kig på denne hjemmeside, og bliv inspireret til hvilke produkter, der kan dække dine behov, eller ring og tal med os om det (spørg gerne efter Michael, som selv køber op på fiskeauktionen hver morgen).

Fleksible og med kvaliteten i top

Vi er ikke så store på en gros området. Til gengæld er vi meget fleksible, og du kan regne med, at vi holder det, vi lover, og at kvaliteteten altid er den bedste.

For fersk fisk gælder, at vi kan klargøre fisken, som du ønsker det, ligesom vi er eksperter i sæsonens fisk, og dermed kan vi vejlede dig, så du får mest ud af dit køkkenbudget, så du heller ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten.

Trimmede, slidsede og renskårne

Generelt gælder, at alle vore fileter f.eks. er trimmede, slidsede (rundfiskefileter skåret fri for ben) og renskårne. Det giver en lidt højere kilopris, men så sparer du selv svindet på det, og ikke mindst tiden, du skal bruge på det. Og køber du fileter hos os, så fakturerer vi dig naturligvis kun for de kg, du reelt får.

Se billeder her

Vi leverer i hele Danmark

Vores styrke ligger også i, at vi selv laver både fersk fisk, røget fisk, marinerede sild, pølser osv., så hos os kan du få det hele på eet sted.

Vi kan desuden tilbyde levering i hele Danmark både tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Vi pakker i tykvæggede flamingokasser og med masser af is, så der kan holdes en temperatur mellem 0-2 gr. C under hele forsendelsen.

Så ring endelig og tal med Michael omkring muligheden for at bestille hos os.